Vragen over groen en openbare ruimte


Fields with an * are required.

Take notice:

The form could not be sent. Please fix the following issues and resend the form.

Wonen, werken en verkeer hebben invloed op de openbare ruimte (groen, parken, pleinen, straten, voet- en fietspaden). In dezelfde openbare ruimte willen we zorgen voor voldoende straat-, wijk- en stadsgroen waar bewoners dichtbij huis van kunnen genieten. Ook is het belangrijk dat de openbare ruimte en het groen goed toegankelijk zijn, dus ook makkelijk te gebruiken door mensen met een rolstoel, kinderwagen of visuele beperking. 

 

 


Vraag 2: Vind je dat er voldoende groen in jouw straat en buurt aanwezig is? ja/nee/geen mening

 

 


Vraag 3: Ben je blij met het groen dat er nu is, of wil je liever ander soort groen?

 

 


Vraag 4: Als je meer of ander groen in de buurt/ straat wil, wat voor groen zou je dan het liefst willen? Meerdere antwoorden mogelijk

 


 


Vraag 6: Groen wordt steeds meer gebruikt om te recreëren, bewegen en sporten, soms georganiseerd met bv bootcamps of barbecues. Wat is jouw mening hierover?

 

 


In de openbare ruimte houden we ook rekening met minder mobiele mensen. Zoals bewoners met een rolstoel, kinderwagens, of mensen die slechtziend of slecht ter been zijn. Iedere Amersfoorter moet makkelijk gebruik kunnen maken van de voorzieningen.

Vraag 7: Is het groen en de openbare ruimte in jouw buurt goed toegankelijk?

 

 


 


 


Naast toegankelijk groen en toegankelijke straten willen we graag dat iedereen zich op een prettige manier door de stad kan bewegen, dat betekent dat er voldoende openbare toiletten en vrije zitplekken zijn om onderweg gebruik van te maken. 

Vraag 10: Vind je dat deze voorzieningen voldoende worden aangeboden?

 

 


 

 Anti spam controle

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images
 

One moment ...


Cookie settings