Herinrichting Dirk Loogenstraat en omgeving

Gemeente Amersfoort gaat het riool in jouw buurt aanpassen. Dat is gelijk een mooi moment om ook de rijbanen, voetpaden en het groen te vernieuwen.
Heb je opmerkingen over het schetsontwerp of tips, ideeën en vragen? We horen ze graag vóór donderdag 4 juli 2024. Geef je reactie door via de link op deze pagina de enquête in te vullen.

Het project

De volgende straten maken deel uit van het project: Dirk Loogenstraat, Van Westreenenstraat en de Van Goudoeverstraat. Het gescheiden rioolsysteem wordt vernieuwd. Er komen parkeervakken, en de straten worden ingericht als 30 km/uur zone. De straten krijgen duurzame verlichting, en we planten extra bomen en creëren groenvakken voor een groenere uitstraling.

Foto's van de huidige situatie

Schetsontwerp

Op onderstaande kaart zie je onder andere de locaties van de aan te planten bomen en een voorbeeld van de bestrating bij de inritten. Wil je de kaart op groter formaat zien? Download dan de pdf.

Schetsontwerp Dirk Loogenstraat en omgeving

Hoe gaan we verder

We verzamelen alle reacties in één document. Samen met de ontwerper kijken we hoe we jouw opmerkingen en ideeën in het schetsontwerp kunnen verwerken.

Enquête 

Via de link kun je de enquête invullen.

Mogelijke boomsoorten in de Van Goudoeverstraat*

*Zie vraag over boomsoorten in de enquête.

 Optie 1

 Optie 2

 Optie 3

 

 

 

 

 

 Malus toringo ‘Brouwers Beauty’

 Pyrus calleryana ‘Chanticleer’

 Prunus umineko

 

 Optie 4

 Optie 5

 

 

 

 

 

 

 Sorbus aucuparie ‘Sheerwater Seedling’

  Ginkgo biloba ‘Tremonia’

 

 

 

Cookie settings