Vragen over samenleven en voorzieningen


Fields with an * are required.

Take notice:

The form could not be sent. Please fix the following issues and resend the form.

Ook de manier waarop we met elkaar samenleven, vraagt om ruimte. Het gaat om cultuur, welzijn, sporten, spelen, onderwijs, kinderopvang, maar ook om winkelen of uit eten gaan. Het gaat om de plekken waar we elkaar ontmoeten. Die plekken noemen we voorzieningen.  

In de buurt, dicht bij huis, is vooral behoefte aan speelplekken, mogelijkheden voor ontmoeting en aan winkels voor dagelijkse boodschappen. 

Andere voorzieningen, zoals die voor cultuur en sport of een breder winkelaanbod mogen iets verder van huis liggen, maar wel binnen de stad en goed bereikbaar en toegankelijk. Wat betekent dit nu voor hoe de stad is ingericht? Waar gaat het goed en waar niet? Welke verbeteringen zijn wat jou betreft nodig?

 


 


 


Vraag 4: Parken en grasvelden of pleinen worden steeds vaker gebruikt voor georganiseerde groepsactiviteiten die in het teken staan van sporten, bewegen, spelen en ontmoeten. Wat vind je hiervan? (meerdere antwoorden mogelijk)

 

 


Vraag 5: Sportvoorzieningen en andere accommodaties worden buiten sporttijden vaak niet gebruikt. Vind je dat deze breder opengesteld moeten worden voor inwoners?

 

 Anti spam controle

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images
 

One moment ...


Cookie settings