Wat kan er volgens jou beter of anders voor de wandelaars in het gebied?

Nynke Stiphout June 16, 2020 243 keer bekeken 4 comments

Download rapport verkeer- en parkeeronderzoek Neptunusplein

Suna Baysal

September 27, 2020

Stoplichten plaatsen

Sb

September 24, 2020

Pak de van randwijcklaan aan dmv drempels. Zo voorkom je grote snelheden waardoor voetgangers EN fietsers beter gezien worden. 

Wh

July 01, 2020

Meer politie om de boel in het gareel te houden. Stoepen afbakenen met paaltjes of iets zodat er niet meer op de stoep geparkeerd kan worden en je veiliger kan lopen. Meer drempels of iets zodat de mensen rustiger rijden. Fietsen buiten het plein neerzetten zodat het plein leuk blijft. 

Oversteekplek van randwijcklaan naar neptunesplein is onoverzichtelijk daarnaast rijdens ze als gekken op die weg dus moet je heel goed oppassen. Die plek logisch maken. En als straks park weelde 3 gebouwd gaat worden zorg voor veel parkeerplekken. Wellicht dat de mogelijkeheid om autos langs de stoep bij de aldi jumbo en het parkeergedeelte op het plein verboden moet worden dan is er meer overzicht wie er gaat oversteken. Betaald parkeren maken op het plein dan komen ze misschien op de fiets. 

Betty

June 22, 2020

Mensen die winkelen op het Neptunusplein moeten goed uitkijken want zij worden vaak bijna omvergereden door fietsers en scooters die op de stoepen, richting fietsenrekken en voor de winkels, rijden. Je zou denken dat kinderen daar gewoon los kunnen lopen maar dat is helaas niet het geval. Als je er iets van zegt krijg je allerlei verweningen naar je hoofd. Ik heb nog nooit politie of handhavers, die daar toezicht op houden, gezien.

Cookie settings