Wat kan er volgens jou beter of anders voor de (parkerende) automobilisten in het gebied?

Nynke Stiphout June 16, 2020 296 keer bekeken 6 comments

Download rapport van het verkeer- en parkeeronderzoek Neptunusplein

Timo

September 25, 2020

De gelijkvloerse parkeerplaats is te aantrekkelijk voor automobilisten en dit veroorzaakt opstoppingen. 

Ik zou daarom voorstellen op deze plek bijv ook een verhoogd parkeerdek zodat auto's ook meer oprijruimte hebben.

Wat ook nog zou kunnen is dit terrein een andere bestemming geven, zodat men de andere parkeermogelijkheden moet gaan gebruiken. 

Sb

September 24, 2020

Veel meer handhaving, duidelijk maken dat men ook bij de Aldi boven en bij P boegbeeld kan parkeren. En snelheidscontroles. Ook zou het beter zijn om de weg naar de aldi EN het parkeerterrein voor Primera en Hoogvliet éénrichting te maken.

 

Gert

September 24, 2020

Volgens mij is er veel te doen aan de drukte aan het Neptunesplein en van Linschotenstraat, maak er een éénrichtingsweg van!

Elke andere oplossing leid tot geen oplossing.

Jet

September 23, 2020

Ik denk dat de in en uitgang van parkeerplaats voor de aldi gevaarlijk is en voor veel oponthoud zorgt. Een uitgang op de van randwijklaan zou misschien een betere oplossing kunnen zijn.

En van Linschotenstraat naar Neptunusplein een 1 richting verkeer maken. Word het een minder complex gedrang daar. Aangezien de nieuwe turkse supermarkt voor veel extra verkeer gaat zorgen ,met veel stilstaande en verkeert geparkeerde auto's.

wh

July 01, 2020

overizichtelijke parkeerplekken maken met meer ruimte. In en uitrit naar de van randwijcklaan verplaatsen of alleen in via van randwijcklaan en uit via de van linschoten straat om opstoppingen te voorkomen(dit ook bij de parkeerplek tegenover de hoogvliet) Duidelijk aangeven dat er een parkeergarage is die gratis is en ook vrij is, zo'n bord die je ook voor de garages in de stad ziet. Politie beter controleren en iedereen die fout staat of opstoppingen creeert een boete geven, dan leren ze het het snelst. Zorgen dat er geen mogelijkheid is om op hoekjes fout te parkeren of op de stoep, meer paaltjes dan maar als dat de oplossing is. Duidelijk aangeven waar je in en uit moet rijden. In en uitstap verbod zeker voor het zebrapad. Bij het zebrapad bij de oude jumbo de fietsenrekken verplaatsen. Meer en fellere verlichting bij de zebrapaden zodat je wat ziet in de avond. 

Betty

June 22, 2020

Er zijn veel kleine parkeergelegenheden in dit gebied. Voor mensen die een parkeerplaats zoeken is niet goed zichtbaar waar nog wel een parkeerplaats vrij is. Het parkeerdek van de Aldi is volgens het geplaatste bord alléén voor bezoekers van de Aldi. 

Cookie settings