Verbetering Dollardstraat-Spaarnestraat

In de Dollardstraat en Spaarnestraat is een verhoogde kans op wateroverlast tijdens hevige en/of langdurige regenval. Wij passen daarom de riolering in deze straten aan. Naast de bestaande afvoer voor afvalwater komt er een nieuw apart systeem om regenwater duurzaam op te vangen en af te voeren. Het aangepaste riool biedt ook kansen voor het klimaatbestendig herinrichten van de openbare ruimte.

Praat met ons mee

Op dit moment is er nog geen ontwerp gemaakt voor de woonomgeving. We vinden het fijn als bewoners en instellingen in het projectgebied meedenken over dat ontwerp. Ongeveer dertig personen namen op 19 januari 2021 deel aan de eerste online bewonersbijeenkomst. Hieronder lees je het verslag:

Verslag participatieavond Dollardstraat-Spaarnestraat 19 januari 2021 (pdf - 1,5 mb)

Hoe gaan we verder?

De wensen en behoeften van de bewoners en instellingen geven we mee aan het bureau dat voor ons een eerste schetsontwerp gaat maken. Zodra dat klaar is presenteren wij dat op deze pagina. Je mag dan (opnieuw) zeggen wat je ervan vindt.

Het is de bedoeling om het project vanaf september 2021 in fases uit te voeren. Wil je meer weten over het project? Klik dan hier!

Cookie-instellingen