Laad- en losplaats Leusderweg

Bij de winkels aan de Leusderweg (tussen de rotonde Borneoplein en de Van Campenstraat) parkeren vrachtauto’s op de rijbaan om te laden en te lossen. Dit zorgt vaak voor opstoppingen en onveilige situaties.

Daarom starten we een experiment. Een jaar lang reserveren we tijdens venstertijden (doordeweekse dagen tussen 09.00 en 18.00 uur) openbare parkeerplaatsen voor het laden en lossen van vrachtauto’s. Per laad- en loszone zijn 3 parkeerplaatsen nodig. Buiten de venstertijden mag iedereen daar parkeren. Borden en markeringen geven dit ter plekke aan.

Wijs ons jouw beste plek

Voordat we het experiment starten zijn we benieuwd wat volgens jou de beste plekken zijn om de laad- en loszones te maken. Waar sta jij het vaakst stil en/of heb je het gevoel dat je gevaarlijk moet uitwijken met je fiets of auto? Kortom, waar kunnen laad- en loszones de doorstroming en verkeersveiligheid verbeteren? Vertel het ons en we nemen jouw ervaring mee in onze besluitvorming. Je kunt reageren tot en met vrijdag 22 augustus.

Waar langs de Leusderweg moet volgens jou een laad- en losplek komen? Meld je aan via dit formulier, zoek na de registratie deze pagina weer op en volg onderstaande instructie: 

  1. Klik op de hier onderstaande groene button '+ Bijdrage toevoegen'.
  2. Vul in het titelveld jouw naam en achternaam en in de beschrijving de reden waarom jij vindt dat er op jouw locatie keuze een laad- en losplek komen.
  3. Onder het kopje 'Welke extra informatie wil je toevoegen?' klik je in de grijze balk op 'Locatie'.
  4. Klik met je muis op kaart op de door jou voorgestelde locatie. Er verschijnt daar dan een rode punt.
  5. Klik onderaan de pagina op de blauwe 'Opslaan' button om jouw voorstel te registreren.
Cookie-instellingen