‘Samen aan de slag voor een inclusieve stad’

Op 16 oktober en 26 oktober organiseerden we digitale bijeenkomsten waarin we van de inhoud van plannen en de kwaliteit van de samenwerking met elkaar hebben aangescherpt of verbeterd. Zowel bestuurders als medewerkers van maatschappelijke partners, zorgaanbieders, adviesraden, belangenbehartigers, raadsleden, ambtenaren en andere stakeholders namen deel.

De opbrengst is een betere beschrijving van onze gezamenlijke ambities voor de komende jaren, meer inzicht in de bestuurlijke of uitvoerende dilemma’s, en de eerste aanzet voor ieders bijdrage aan het realiseren van die ambities.

Per thema hebben we een pagina aangemaakt. Daar vind je een korte samenvatting van de verschillende gesprekken en een bestand met de presentatiedia’s uit de werkconferentie en de bijdragen van de deelnemers

Startfoto

Met het Beleidskader Inclusieve Stad leggen we voor de komende jaren vast wat onze ambities zijn, de grote thema’s en onze manier van werken voor de Inclusieve stad. Een belangrijk vertrekpunt zijn de ontwikkelingen en trends die de huidige landelijke en Amersfoortse cijfers en onderzoeken laten zien. In de startfoto beschrijven we de stand van zaken en kijken we vooruit naar de thema’s en aandachtspunten die op basis van cijfers en onderzoek de belangrijkste voor Amersfoort worden.

Startfoto Beleidskader Inclusieve Stad

Contact

Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten op e-mailadres inclusievestad@amersfoort.nl.

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen