Beheerplan groengordel Soesterkwartier

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 2 maart 2021 het geactualiseerde beheerplan groengordel Soesterkwartier 2021-2030 bestuurlijk vastgesteld. Het beheerplan bevat concrete maatregelen voor het onderhoud en het beheer van deze belangrijke groenstrook in het Soesterkwartier.

Herinrichting populierenbos

Eén van de maatregelen uit het beheerplan is de herinrichting van het populierenbos, de voormalige paardenweide en de buurtnatuurtuin.

Bekijk hieronder het concept ontwerp voor de nieuwe inrichting. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Concept ontwerp Populierenbos GS plattegrond
Concept ontwerp Populierenbos toelichting

Mis je iets in het ontwerp of wil je dingen graag anders zien? Laat het ons weten via het antwoordformulier. Dat kan tot en met vrijdag 21 mei 2021.

Speelplek de Enk

Een van de maatregelen uit het beheerplan is het aanpassen van de huidige speelplek aan de Enk. Met nieuwe speeltoestellen en/of speelaanleidingen maken we de speelplek nog leuker voor de jeugd van 0 tot 18 jaar. Meer daarover lees je in de bewonersbrief die we in de buurt hebben verspreid:

Bewonersbrief speelwensen Enk

Wat zijn jouw wensen?

Voordat we aan de slag gaan, hebben we in de buurt de wensen opgehaald die er zijn voor speelplek de Enk. Reageren kon tot en met vrijdag 30 april 2021.

Hoe gaat het dan verder?

Met de wensen vragen we verschillende bedrijven om een paar ontwerpen voor de speelplek aan de Enk te maken. Na de zomervakantie mag je op deze pagina stemmen op het ontwerp dat je het mooist vindt. Het ontwerp met de meeste stemmen laten we vervolgens aan het eind van dit jaar aanleggen.

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen