honden toegestaan

June 18, 2020 4 comments

Nu is het verboden om met een hond door het winkelgebied van het Neptunesplein te wandelen. Terwijl hondenbezitters juist de ogen en oren van de wijk zijn. Hondenbezitters maken praatjes met mensen en ruimen rommel op. Uiteraard mogen de honden geen overlast geven. Hef het hondenverbod op het Neptunesplein op!

Fields with an * are required.

Anti spam controle

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images
 
One moment ...

Jean Paul

January 02, 2024

Jammer dat een gemeente als Amersfoort in plaats van het probleem van overlast aan te pakken kiest voor een verbod. Dit wordt overigens vaak gedaan: niet het echte probleem aanpakken maar verbieden wat ten koste gaat van mensen die zich wel netjes gedragen en rekening houden met anderen. Ik ga voortaan naar een andere stad om gezellig op een terras te zitten of te winkelen.

Tess

August 17, 2020

Ik kan goed begrijpen dat hondenbezitters graag op het Neptunusplein willen komen met hun hond(en). Het is ook echt een plek voor ontmoeting. Wat ik hier zelf lastig aan vind, is dat ik merk dat niet iedere hondenbezitter begrijpt dat sommige volwassenen en kinderen echt bang zijn voor honden. Het Neptunusplein is op sommige stukken - vooral tussen de Kruidvat en de Action qua ruimte te smal om een hond te ontwijken. Je kunt namelijk niet garanderen dat iedere hondenbezitter de lijn kort houdt en de hond goed bij zich houdt. Opmerkingen als "maar hij doet echt niets" helpen niet bij mensen die bang zijn voor honden. Het geeft een onveilig gevoel en het voelt alsof je niet wordt begrepen.

Gemeente Amersfoort (J. Belo)

July 10, 2020

Helaas voor u kunnen wij het hondenverbod op het Neptunusplein niet opheffen. Wij begrijpen dat u graag met u hond het winkelcentrum wilt bezoeken, ogen en oren in de wijk bent en u met uw hond waarschijnlijk niet direct voor overlast zorgt maar helaas zijn er andere hondenbezitters geweest die dit wel hebben gedaan. Om overlast van honden te voorkomen is er voor gekozen om het Neptunusplein als één van de weinige plekken in Amersfoort een hondenverbod in te stellen. 

Bidoe

July 08, 2020

graag het verbod niet opheffen.

Cookie settings